Marga Kerkhof en Jacqueline Scholten zijn beide in 1991 afgestudeerd aan de opleiding Logopedie te Hengelo.

 

MargaMarga Kerkhof

In september 1991 is Marga gestart met haar praktijk Marga Kerkhof-Hesselink in Haaksbergen. Daarnaast heeft ze gewerkt als preventief logopedist in de gemeente Hardenberg en de gemeente Hengelo (O).

Marga is een allround logopedist met specialisatie dyslexie. Ze staat geregistreerd in het register van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie en is werkzaam geweest als medebehandelaar voor Berkel-B waar ze kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie heeft behandeld.

Daarnaast heeft Marga scholing gevolgd in  hoortraining voor mensen met een Cochleair Implantaat

 

 

Jacqueline

Jacqueline Scholten

Jacqueline is een allround logopedist, zij is eerder werkzaam geweest als logopedist/audiciën en van oktober 2001 tot augustus 2016 heeft ze gewerkt als schoollogopedist in de Hof van Twente. Ze was daar werkzaam als preventief logopedist op de basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven in Goor.

Van november 2016 tot december 2018 werkte ze 2 dagen als logopedist/zzp-er voor een logopediepraktijk in Goor.

Jacqueline is een geschoolde dyslexiebehandelaar en staat geregistreerd in het register van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Als medebehandelaar van Berkel-B heeft ze kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie behandeld.

 

Sinds 2018 hebben we een samenwerkingsverband en gaan we verder onder de naam Logopediepraktijk Marga Kerkhof en Jacqueline Scholten.

Wij leveren zorg en aandacht voor ieders specifieke hulpvraag op het gebied van communicatie.

 


happy_kids-1